Like my Painting 20182018 is goed begonnen voor Like my Painting. Mooie nieuwe samenwerkingen, de afronding van een zeer succesvolle 2017 editie en de voorbereidingen van een aantal hele mooie projecten die in 2018 het levenslicht zullen zien.  

De eerste is natuurlijk Like my Painting 'mini' gedurende de geweldige workshops die we in petto hebben op de Libelle zomerweek 2018. Een kort maar krachtige wedstrijd waarin we nog meer kunstenaars en kunstenaars in de dop gaan helpen meer plezier aan deze prachtige hobby te beleven, de kwaliteit van hun werk te verbeteren en hun creativiteit in te zetten voor de samenleving.

Dat laaste aspect zal ook centraal staan in de grote 2018 editie van Like my Painting. In een langer lopende samenwerking met een goed doel wordt de 2018 editie van Like my Painting thematischer van aard dan vorig jaar. De precieze kantlijn houden we nog even voor ons maar wees gerust; ook hierin zullen de meeste van u zeker hun creatieve ei kwijt. 

 

Houd mij op de hoogte

Ja ik heb wel interesse in de nieuwe editie van Like my Painting. Hou mij op de hoogte van de ontwikkelingen in 2018 (wij nemen uw adres op in onze mailinglist, hoewel wij spaarzaam omgaan met het in ons gestelde vertrouwen, kunt u zich hiervan bij elk bericht afmelden indien u dat wenst).
Naam
E-mail
Bericht